10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentSibiu: 7 persoane, între care 4 copii, rănite într-un accident

Sibiu: 7 persoane, între care 4 copii, rănite într-un accident

Şapte persoane, între care patru minori, au avut nevoie de îngrijiri medicale, joi, după ce două maşini s-au ciocnit pe o stradă din oraşul sibian Agnita.

Poliţiştii, pompierii şi medicii din Sibiu au intervenit, joi, la un accident rutier produs pe o stradă din localitatea Agita, unde două maşini s-au ciocnit.

”În urma accidentului rutier, care a avut loc în Agnita pe strada Mihai Viteazu, un număr total de 7 persoane, 3 adulţi şi 4 minori au avut nevoie de îngrijiri medicale. Echipajele SMURD au acordat îngrijiri medicale la faţa locului unui tânăr de 19 ani, care a fost transportat la UPU Sibiu cu traumatism cranio-cerebral şi unui minor de 15 ani care acuza dureri în piept şi care a fost transportat la CPU Luther Sibiu”, au transmis pompierii din Sibiu.

Potrivit acestora, la faţa locului echipajele SAJ au acordat îngrijit medicale pentru doi adulţi, un bărbat şi o femeie şi pentru 3 minori. Aceştia au fost transportaţi la CPU Agnita, iar ulterior au fost preluaţi de ISU Sibiu şi transportaţi cu autospeciala de transport victime multiple: bărbatul la UPU Sibiu, femeia şi cei trei minori CPU Luther.

La rândul lor, poliţiştii au precizat că este vorba despre o coliziune între două autoturisme, unul condus de către un tânăr în vârstă de 18 ani, din Coveş, celălalt condus de către un bărbat de 47 de ani, din Brădeni.

Poliţiştii desfăşoară cercetări în vederea stabilirii cauzei şi circumstanţelor exacte în care s-a produs acest accident. Traficul rutier pe strada Mihai Viteazu este blocat total.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS