21.6 C
Craiova
luni, 27 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentDâmboviţa: Ucisă de fostul iubit al fiicei ei

Dâmboviţa: Ucisă de fostul iubit al fiicei ei

O femeie în vârstă de 63 de ani, din oraşul Găeşti, în judeţul Dâmboviţa, a fost ucisă, din răzbunare, de fostul iubit al fiicei ei.

Bărbatul era convins că femeia este de vină că fiica ei nu vrea să se împace cu el. În atacul sângeros a fost înjunghiat şi un prieten al femeii, care se afla în locuinţa acesteia când s-a produs crima.

Femeia ucisă era agent de pază la o firmă din Capitală. Era mama a două fete şi locuia singură într-un bloc din Găeşti. Joi după-amiază, femeia era acasă cu un apropiat, când, la un moment dat, a dat buzna peste ei fostul iubit al uneia dintre fiice, un individ de 46 de ani. Cealaltă fiică a femeii povesteşte că sora ei a dus un trai foarte greu alături de fostul concubin si din acest motiv a decis să se despartă de el.
Familia spune că nu era pentru prima dată când suspectul făcea scandal.

Vecinii povestesc că au auzit buşituri şi ţipete, iar apoi au văzut-o pe femeie rănită.

Imediat după ce s-a primit apelul la 112, la faţa locului au sosit de urgenţă echipajele de la ambulanţă. Bărbatul grav rănit a fost preluat şi transportat la unitatea de primiri urgenţe. În schimb, pentru femeie nu s-a mai putut face nimic şi s-a constat decesul.

Suspectul a fost încătuşat de poliţişti şi dus la secţie pentru audieri. Şi-a recunoscut faptele în faţa anchetatorilor, iar acum este cercetat pentru lovituri cauzatoare de moarte și riscă până la 20 de ani de închisoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS