4.5 C
Craiova
miercuri, 30 noiembrie, 2022
Știri de ultima orăEvenimentAudi căutat de poliția germană, oprit la intrarea în România

Audi căutat de poliția germană, oprit la intrarea în România

Poliţiştii de frontieră din cadrul punctului Borș II au descoperit un autoturism, în valoare de 40.000 de euro, căutat de către autorităţile din Germania, informează un comunicat al instituției.

În data de 21 aprilie, în Punctul Poliției de Frontieră Borș II, pe sensul de intrare în ţară, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, un cetăţean român, în vârstă de 38 de ani. Acesta conducea un autoturism marca Audi A8, model 2017, înmatriculat în Germania.

Autoturismul figurează în bazele de date „bun căutat pentru confiscare“

În baza analizei de risc, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au stabilit faptul că autoturismul sus-menţionat figurează în bazele de date „bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de către autorităţile din Germania, în urmă cu două săptămâni, conform Digi24.

Mijlocul de transport, în valoare de 40.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul instituţiei. În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS