10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentDescinderi la unul dintre cele mai temute clanuri din Capitală

Descinderi la unul dintre cele mai temute clanuri din Capitală


Mai multe descinderi au loc la una dintre cele mai temute grupări din Capitală, clanul Fabian, unde mai mulți lideri ai grupării au fost săltați de oamenii legii și duși la audieri.

Este vorba despre mai multe capete importante din cadrul clanului Fabian care au ajuns în această dimineață în mâinile polițiștilor. Se pare că aceștia conduceau afaceri ilegale care le aduceau un profit enorm, spun anchetatorii.

Pe numele celor din clanul Fabian sunt acuzații de prostituție, cămătărie, tâlhărie, trafic de droguri și înșelăciune. Mai mult decât atât se pare că aceștia ar avea o legătură strânsă cu un alt grup cunoscut și temut din Capitală.

În urmă cu 7 ani clanul Fabian a fost destructurat. Membrii acestei grupări au fost închiși însă, după ce și-au isprăvit pedepsele, activitatea infracțională a fost reluată.

Anchetatorii spun că este important faptul că a fost reținut în această dimineață chiar șeful clanului Fabian, potrivit Antena 3.

În anchetă este vizată și vrăjitoarea Sidonia, soția lui Marian Fabian, pe numele căreia există nenumărate plângeri de înșelăciune, asta după ce se pare că a profitat de naivitatea unor persoane care au crezut în tehnicile vrăjitorești ale acesteia.

Vrăjitoarea Sidonia este cea mai bogată vrăjitoare din România. Informația a apărut în urmă cu câțiva ani când aceasta se afla în spatele gratiilor pentru dare de mită.

Anchetatorii au găsit în casele celor din clanul Fabian droguri de mare risc, arme letale, sume mari de bani și bunuri furate.

Din primele informații se pare că veniturile celor din clanul Fabian provin integral din activități ilegale. Niciunul dintre aceștia nu a declarat până în acest moment sursa de venit.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS