10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn bărbat beat şi fără permis a intrat cu maşina în stâlp fugind de poliţişti

Un bărbat beat şi fără permis a intrat cu maşina în stâlp fugind de poliţişti

Un șofer care consumase băuturi alcoolice și care nu avea permis de conducere a fost urmărit de poliție pe bulevardul Ghencea din Capitală, după ce a refuzat să oprească la semnalele acestora. În final, șoferul a lovit o altă mașină și a intrat într-un stâlp de iluminat, informează G4Media.

„În jurul orei 00.05, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere au efectuat semnal de oprire unui conducător auto, iar acesta nu s-a conformat.

În cauză, s-a procedat la urmărirea acestuia până pe bulevardul Ghencea, unde a intrat în coliziune cu un auto, apoi cu un stâlp de iluminat public stradal.

A fost identificat conducătorul auto, un bărbat de 44 de ani, care în urma efectuării testării cu aparatul alcooltest a rezultat că se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Din primele verificări efectuate s-a stabilit că persoana în cauză nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, a transmis poliția.

Din accident a rezultat rănirea ușoară a ambilor conducători auto, care au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, respectiv pentru recoltarea de mostre biologice a conducătorului auto aflat sub influența băuturilor alcoolice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS