19.4 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentMinora dispărută din Calafat, găsită în Voluntari

Minora dispărută din Calafat, găsită în Voluntari

O minoră de 14 ani, dată dispărută în cursul zilei de 15 aprilie, a fost găsită de poliţişti după trei zile, în oraşul Voluntari. Potrivit oamenilor legii, minora a declarat că nu a fost victima vreunei infracţiuni.

Poliţiştii doljeni anunţau, sâmbătă, dispariţia unei fete de 14 ani, din Calafat. Dispariţia a fost anunţată de unchiul fetei.

„În seara zilei de 15 aprilie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Calafat au fost sesizați de un bărbat de 30 de ani, din Calafat, cu privire la faptul că, nepoata sa, T.S.F., de 14 ani a plecat în mod voluntar de la domiciliul sau din Municipiul Calafat, în cursul zilei de ieri și nu a mai revenit. La momentul plecării, minora purta pantaloni tip jeans de culoare negru, iar în picioare purta pantofi sport de culoare alb”, au precizat oamenii legii.

Aceştia din urmă au precizat pentru GdS că fata de 14 ani a fost luni, în oraşul Voluntari, Ilfov.

„Minora a fost găsită în cursul zilei de ieri, 18 aprilie, în orașul Voluntari, județul Ilfov. Aceasta le-a declarat polițiștilor că nu a fost victima vreunei infracțiuni, fiind reîncredințată familiei”, au mai explicat reprezentanţii IPJ Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS