23.3 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentFostul vicepreședinte al Gazprombank, soția și fiica sa, găsiţi morţi la Moscova

Fostul vicepreședinte al Gazprombank, soția și fiica sa, găsiţi morţi la Moscova

Fostul vicepreședinte al Gazprombank Vladislav Avaev, soția și fiica sa minoră, au fost găsiţi morţi la Moscova, relatează TASS care citează o sursă a forțelor de ordine. Toți aveau răni prin împușcătură.
Din informațiile preliminare reiese că Vladislav Avaev (51 de ani) şi-a împuşcat soţia şi fiica înainte de a se sinucide, scrie Tass, agenția de propagandă a Kremlinului.

„Conform versiunii preliminare, Avaev și-a ucis soția și fiica și s-a sinucis”, a adeclarat o sursă din cadrul poliției pentru Tass, precizând că tragedia s-ar fi petrecut în urma unui conflict în familie.

Cadavrele ar fi fose descoperite chiar de fiica cea mare a lui Avaev, după ce șoferul familiei nu a reușit să îi contacteze sau să intre în apartament, ușa fiind închisă din interior, potrivit anchetatorilor.

Vladislav Avaev deținea 13 arme de foc. Comisia de anchetă a deschis un dosar penal pentru omor, potrivit ukrainetoday.org

Luni dimineață, Avaev și-a sunat șoferul și i-a cerut să conducă până la casa lui de pe Universitetsky Prospekt, un bulevard din zona de sud-vest a Moscovei. Când șoferul a sosit, nu a deschis ușa apartamentului. Acesta a sunat-o pe fiica cea mare a lui Avaev, Anastasia, în vârstă de 26 de ani, care a descoperit cadavrele, scrie gazeta.ru.

Bărbatul și soția sa, Elena, se aflau în aceeași cameră. Maria, fiica lor de 13 ani, se afla într-o altă cameră.

Polițiștii spun nu au găsit vreo dovadă că în apartament s-a mai aflat vreo altă persoană în momentul în care cei trei membri ai familiei au murit.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS