5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentBăut la volan, a lovit cu mașina un sens giratoriu și s-a răsturnat

Băut la volan, a lovit cu mașina un sens giratoriu și s-a răsturnat

Un bărbat de 44 de ani, din comuna doljeană malu Mare, este cercetat pentru vătămare corporală din culpă și conducere sub influnța alcoolului, după ce s-a urcat băut la volna și a provocat un accident. Potrivit oamenilor legii, șoferul a acroșat un autoturism, după care a fost proiectat într-un sens giratoriu și s-a răsturnat. Accidentul a avut loc sâmbătă noaptea, la intersecția străzilor Henry Ford cu Preciziei din Craiova.

Polițiștii doljeni au stabilit că responsabil pentru producea accidentului a fost un doljean de 44 de ani.

”Polițiștii care au stabilit că un autoturism condus de un bărbat de 44 de ani, din comuna Malu Mare, pe strada Henry Ford, din Craiova, a acroșat un autoturism condus în aceeași direcție de mers, pe banda 2, de un bărbat de 31 de ani, din Bratovoești. Din impact, autoturismul condus de bărbatul de 44 de ani, a fost proiectat în sensul giratoriu de la intersecția străzilor Henry Ford cu Preciziei, ulterior răsturnându-se pe partea carosabilă.

În urma evenimentului rutier, un bărbat de 44 de ani, pasager pe bancheta din spate în autoturismul condus de bărbatul de 44 de ani, a necesitat îngrijiri medicale fiind transportat la spital”, au explicat oamenii legii.

Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentrație de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului de 44 de ani.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducere sub influența băuturilor alcoolice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS