12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn tânăr şi tatăl său, reţinuţi pentru comiterea mai multor infracţiuni

Un tânăr şi tatăl său, reţinuţi pentru comiterea mai multor infracţiuni

Poliţiştii din Calafat au dispus, mercuri, reţinerea a două persoane, tată şi fiu, cercetaţi pentru comiterea mai multor infracţiuni. Mama băiatului este acuzată de încredinţarea autoturismului unei persoane fără permis. Potrivit oamenilor legii, tânărul a condus fără permis, a accidentat un bărbat de 43 de ani, după care, împreună cu tatăl său, l-au bătut. Înainte de accident, acelaşi tânăr ar fi ameninţat un bărbat de 35 de ani. Ulterior, tânărul a părăsit locul accidentului.

Poliţiştii doljeni au precizat că incidentul a avut loc marţi seara, în comuna doljeană Unirea.

„Poliţiştii din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Cetate au fost sesizaţi telefonic de către un bărbat de 43 de ani, din comuna Unirea, cu privire la faptul că ar fi fost accidentat de un autoturism al cărui conducător a părăsit locul accidentului.

La fața locului s-au deplasat imediat poliţiştii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Calafat care au stabilit că, în timp ce se deplasa pe raza localităţii Unirea, bărbatul de 43 de ani, ar fi fost accidentat de un autoturism care ulterior şi-a continuat deplasarea către extravilanul localităţii. Bărbatul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind conştient şi cooperant”, au explicat oamenii legii.

Tatăl, mama şi fiul, cercetaţi de poliţişti

Poliţiştii au reuşit să identifice autoturismul implicat în accident şi au stabilit că a fost condus de un tânăr de 19 ani, care nu deţine permis. În autoturism, care îi fusese încredinţat de mama sa, se afla şi tatăl tânărului.

„Poliţiştii au stabilit că autoturisul ar fi fost încredinţat tânărului pentru a fi condus pe drumurile publice de către mama sa, o femeie de 35 de ani, din comuna Unirea, deşi aceasta cunoştea faptul că tânărul de deţine permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

De asemenea, poliţiştii au stabilit că anterior producerii accidentului rutier, în timp ce conducea autoturismul pe raza comunei Unirea, tânărul ar fi ameninţat cu acte de violenţă un bărbat de 35 de ani, din localitate. Ulterior, tânărul l-ar fi accidentat pe bărbatul de 43 de ani, care se deplasa în calitate de pieton în aceeaşi direcţie de mers, pe care, împreună cu tatăl său, un bărbat de 45 de ani, din Unirea, l-ar fi şi agresat fizic, după care au plecat cu autoturismul către extravilanul localității”, au mai susţinut poliţiştii doljeni.

Un tânăr de 19 ani şi tatăl său, reţinuţi pentru 24 de ore

În cursul zilei de miercuri, tânărul de 19 ani şi tatăl său au fost reținuţi pentru 24 de ore. Sunt suspectaţi de lovire, tulburarea ordinii şi liniştii publice, ameninţare, vătămare corporală din culpă, conducere fără permis şi părăsirea locului accidentului. Poliţiştii doljeni au mai explicat că cei doi au fost încarceraţi în arestul IPJ Dolj, urmând să fie duşi la Judecătoria Calafat cu propunere de arestare preventivă

Femeia de 35 de ani este cercetată în stare de libertate pentru încredinţarea autoturismului unei persoane fără permis.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS