8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentVicepreşedinte CJ Dolj, rănit într-un accident produs pe Calea Bucureşti

Vicepreşedinte CJ Dolj, rănit într-un accident produs pe Calea Bucureşti

O persoană a fost rănită în urma unui accident produs în urmă cu puţin timp, pe Calea Bucureşti din Craiova. Potrivit oamenilor legii, este vorba de o coliziune între două autoturisme, produsă la intrarea în parcarea unui centru comercial de pe Calea Bucureşti. Persoana rănită, pasager într-unul din autoturisme, ar fi unul dintre viecepreşedinţii CJ Dolj.

Potrivit oamenilor legii, accidentul a avut loc în jurul orei 11, la intrarea în parcarea unui centru comercial.

„Astăzi, 14 aprilie, ora 11.04, polițiștii Biroului Rutier Craiova au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Calea Bucureşti, din Craiova, a avut loc un accident rutier. La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit faptul că, un autoturism condus de un bărbat de 36 de ani, din Craiova, pe strada Calea Bucuresti, către centru, la intersecţia cu aleea de intrare în parcarea unui centru comercial de pe strada respectivă, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 40 de ani, din aceeaşi localitate.

În urma evenimentului rutier, un bărbat de 43 de ani, pasager dreapta faţă în autoturismul condus de bărbatul de 40 de ani, a fost transportat la spital, fiind constient şi cooperant”, au precizat poliţiştii doljeni.

Aceştia din urmă mai spun că şoferii au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. A fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Potrivit unor surse judiciare, persoana rănită ar fi vicepreşedintele CJ Dolj, Mihai Neaţu.

Medici din cadrul Spitalului de Urgenţă Craiova au precizat pentru GdS că victima accidentului a fost investigată şi a fost externată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS