3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn minor a ucis o femeie de 74 de ani

Un minor a ucis o femeie de 74 de ani

Un adolescent de 17 ani a înjunghiat o bătrână de 74 de ani, din Mediaș, apoi i-a smuls un lănțișor și s-a făcut nevăzut.

Femeia a murit sub privirile neputincioase ale vecinilor. Seara trecută, polițiștii l-au identificat pe suspect și l-au reținut pentru audieri. Potrivit unor surse apropiate anchetei, băiatul de 17 ani este un cetăţean german cu probleme psihice. Acesta locuia în plasament la o familie din Dumbrăveni.

Lângă cartierul de blocuri de la marginea Mediașului se află câteva garaje, iar oamenii locului sunt mereu pe afară cu treabă la garaje sau meșteresc la mașini. De acestă dată, locatarii au rămas șocați când au văzut-o pe vecina lor căzută la pământ fără suflare. Cu doar câteva clipe în urmă, femeia se dusese la tomberon să arunce câteva cartoane. La întoarcere, a fost atacată din senin de un necunoscut care a rănit-o în zona gâtului și apoi i-a smuls lănțișorul.
Echipajele de salvare au ajuns în câteva minute, însă în ciuda manevrelor de resuscitare, femeia a decedat.

În doar câteva ore de la atac, polițiștii au reușit să-l identifice și să-l găsească pe presupusul autor în orașul Dumbrăveni. Suspectul are doar 17 ani și a fost audiat mai multe ore, însă deocamdată nu s-a stabilit dacă tânărul va fi arestat preventiv sau dacă va fi internat într-un centru psihiatric sub supraveghere. Deocamdată a rămas în custodia parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, iar procurorii vor stabilii cu ajutorul unui psihiatru dacă băiatul are discernământ sau suferă de anumite tulburări de natură psihică.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS