10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentFemeie atacată pe stradă, în Craiova, în amiaza mare

Femeie atacată pe stradă, în Craiova, în amiaza mare

Judecătoria Craiova a emis un mandat de arestare preventivă pe numele unui tânăr de 23 de ani, acuzat de comiterea infracţiunii de tâlhărie. Porivit oamenilor legii, suspectul ar fi lovit în cap o femeie de 45 de ani şi i-ar fi furat telefonul mobil. Incidentul a avut loc sâmbătă după-amiază, pe strada Mihail Moxa din Craiova.

Poliţiştii doljeni au precizat că suspectul a fost prins în scurt timp după comiterea faptei. A fost depistat într-un taxi, la câteva sute de metri de locul în care ar fi atacat femeia de 45 de ani.

„Polițiștii Secției 1 Poliție Craiova au fost sesizați de o femeie de 45 de ani, Craiova, cu privire la faptul că, în timp ce se deplasa pe strada Mihail Moxa din Craiova, ar fi fost lovită în zona capului de un bărbat care ar fi fost deposedat-o de telefonul mobil, după care a plecat într-o direcție necunoscută. În zona indicată, s-au deplasat imediat polițiștii, care. pe baza detaliilor oferite de persoana vătămată, au desfășurat activități de căutare a personei bănuite de comiterea faptei.

La scurt timp, în baza unei informații obținute, polițiștii au oprit în trafic, pe strada Nanterre, un autoturism destinat transportului de persoane, în care a fost identificat un tânăr de 23 de ani, din Craiova. Acesta a fost condus la sediul poliției pentru audieri”, au precizat oamenii legii.

Arestat preventiv pentru tâlhărie

Poliţiştii au mai precizat că telefonul a fost recuperat şi restituit victimei. Pe numele tânărului de 23 de ani a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie. În cursul zilei de sâmbătă, suspectul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore. Duminică, după o noapte petrecută în arestul IPJ Dolj, bărbatul a fost dus la Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă. Instanţa a admis solicitarea anchetatorilor şi a dispus arestarea inculpatului pentru 30 de zile.

Hotărârea Judecătoriei Craiova nu este definitivă şi a fost contestată de inculpat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS