17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentDoi bulgari au murit într-un accident pe DN 6 în Caraș-Severin

Doi bulgari au murit într-un accident pe DN 6 în Caraș-Severin

Şoferul unui TIR din Bulgaria şi pasagerul care se afla împreună cu el în cabină au murit, după ce autotrenul a intrat în coliziune cu un alt camion, pe DN6, între localităţile Plugova şi Mehadia, a informat luni Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Caraş-Severin.

Potrivit IPJ Caraș-Severin, accidentul a avut loc în jurul orei 03.00, pe DN 6, între localitățile Plugova și Mehadia. În coliziune au fost implicate două ansambluri de vehicule.
Potrivit poliţiştilor, accidentul a avut loc într-o curbă la dreapta, după ce şoferul din Bulgaria, în vârstă de 39 de ani, care se deplasa de la Orşova spre Caransebeş, a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune frontală stânga cu cabina şi partea laterală a camionului înmatriculat în Turcia.

„Din accident a rezultat decesul conducătorului auto bulgar şi a unui bărbat de 51 de ani, pasager în cabina aceluiaşi autotren. Şoferul celuilalt ansamblu de vehicule, cetăţean turc, a fost testat cu aparatul etilotest, stabilindu-se că nu a consumat băuturi alcoolice. Acesta a fost transportat la spital pentru asistenţă şi îngrijiri medicale.

Au acționat doua echipaje de pompieri militari, pentru descarcerare și asigurare măsuri PSI, din cadrul Punctului de Lucru Băile Herculane, respectiv din cadrul Detasamentului de Pompieri Orșova al ISU Mehedinti.

De asemenea, pentru acordarea asistentei medicale, la caz au fost alocate doua echipaje din cadrul Serviciului Județean de Ambulanta Caras-Severin”.
Poliţiştii continuă cercetările în acest caz în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor şi cauzelor în care s-a produs evenimentul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS