9.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Femeie lovită pe stradă de un tânăr și tâlhărită

Craiova: Femeie lovită pe stradă de un tânăr și tâlhărită

În noaptea de 9/10 aprilie a.c., polițiștii Secției 1 Poliție Craiova au reținut, pentru 24 de ore, un tânăr de 23 de ani, din Craiova, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie.

În după-amiaza zilei de ieri, 9 aprilie, polițiștii Secției 1 Poliție Craiova au fost sesizați de o femeie de 45 de ani, Craiova, cu privire la faptul că, în timp ce se deplasa pe strada Mihail Moxa, din Craiova, ar fi fost lovită în zona capului de un bărbat care ar fi fost deposedat-o de telefonul mobil, după care a plecat într-o direcție necunoscută.

În zona indicată, s-au deplasat imediat polițiștii, care pe baza detaliilor oferite de persoana vătămată, au desfășurat activități de căutate a personei bănuite de comiterea faptei.

La scurt timp, în baza unei informații obținute, polițiștii au oprit în trafic, pe strada Nanterre, un autoturism destinat transportului de persoane, în care a fost identificat un tânăr de 23 de ani, din Craiova, care a fost condus la sediul poliției pentru audieri.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.

Prejudiciul a fost recuperat de polițiști și predat persoanei vătămate.

În urma administrării probatoriului, tânărul a fost reținut, pentru 24 de ore, de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS