25.6 C
Craiova
miercuri, 10 august, 2022
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Percheziții în București și Ilfov la persoane care au dat o spargere la un depozit din Sectorul 3

(VIDEO) Percheziții în București și Ilfov la persoane care au dat o spargere la un depozit din Sectorul 3

-

Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București – Serviciul Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, a efecutat 14 percheziții, în București și județul Ilfov, într-un dosar penal ce are ca obiect furtul de produse electronice dintr-un depozit situat în sectorul 3, fapte săvârșite în luna ianuarie a acestui an.

Din datele și probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că mai multe persoane, pe baza unei înțelegeri prealabile, ar fi pătruns, de mai multe ori în depozit, prin forțarea ușilor, sustragând produse electronice în valoare de aproximativ 140.000 de lei, transmite Poliția Capitalei.

În urma perchezițiilor efectuate, 6 bărbați, cu vârste cuprinse între 33 și 56 de ani, au fost depistați și urmează a fi conduși la audieri.

De asemenea, au fost identificate și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, mai multe probe și mijloace de probă, precum și aparatură electronică susceptibil a fi sustrasă din depozitul situat în sectorul 3.

Cercetările sunt continuate de Serviciul Investigații Criminale din Poliția Capitalei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Gorj: Patru răniți într-un accident rutier la Scoarța

Patru persoane au fost rănite în urma unui accident...

ȘTIRI GdS