10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentVâlcea: Trei răniți într-un accident la Câineni

Vâlcea: Trei răniți într-un accident la Câineni


UPDATE: Din nefericire, conducătorul auto nu a răspuns manevrelor de resuscitare, iar medicul de pe ambulnață a constat decesul. Bărbatul de 54 de ani era din Râmnicu Vâlcea. În autoturism mai erau două femei, ambele din Călimănești, una de 71 ani, iar cealaltă de 37 ani.

Trei persoane au fost rănite în această dimineață după ce mașina în care se aflau a ieșit în afara părți carosabile, pe DN 7, la Câineni.

Potivit IPJ Vâlcea, un bărbat care conducea un auto pe DN 7, în localitatea Robești, a ieșit în afara părții carosabile, intrând intr-un stâlp..

În urma impactului a rezultat rănirea a 3 persoane.

La fața locului de fost trimise doua echipaje ale ISU ( un echipaj SMURD și un echipaj de stingere cu apă și spumă) și încă 2 echipaje ale SAJ.
Sosit la locul interventiei echipajele au indentificat 3 victime , 2 constiente si una este în stop cardio respirator. Se efectuează în continuare manevre de resuscitare. La fața locului s-a mai trimis încă un echipaj al SAJ cu medic (probabil pentru constatarea decesului).

Polițiștii efectuează în continuare cercetări pentru stabilirea condițiilor și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Traficul se desfășoară în condiții normale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS