7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentBăută la volan, a făcut accident la vederea polițiștilor

Băută la volan, a făcut accident la vederea polițiștilor

O femeie de 46 de ani este cercetată de polițiști pentru comiterea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului. Potrivit oamenilor legii, când a văzut un echipaj de polițiști, șoferița a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un cap de pod. Avea o alcoolemie de 1,23 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, incidentul a avut loc sâmbătă, în comuna doljeană Robănești.

”În ziua de 02 aprilie a.c., polițiștii Secției nr.5 Poliție Rurală Pielești au depistat o femeie de 46 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 641, în comuna Robănești. La vederea organelor de poliție, femeia a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un cap de pod. Femeia a fost testată de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,23 mg/l alcool pur în aerul expirat”, au precizat polițiștii doljeni.

Aceștia din umrmă mai spun că a fost solicitat un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Dolj, însă femeia a refuzat acordarea de îngrijiri medicale.

Pe numele șoferiței a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS