10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentBărbat arestat preventiv după ce şi-a înjunghiat mortal concubina

Bărbat arestat preventiv după ce şi-a înjunghiat mortal concubina

Un bărbat a fost arestat preventiv de Tribunalul Constanţa, după ce şi-a ucis concubina pe care a înjunghiat-o cu un briceag. Agresorul era beat când a comis fapta, iar victima a murit în urma hemoragiei interne, informează News.ro. 

Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa a transmis, luni, printr-un comunicat de presă, că pe data de 2 aprilie, procurorii au început urmărirea penală împotriva unui bărbat pentru comiterea infracţiunii de  violenţă în familie sub forma omorului. 

“La data de 01 aprilie 2022, în jurul orei 20.00, în locuinţa comună din extravilanul comunei Mircea Vodă, pe fondul geloziei şi al stării de ebrietate, în cursul unui conflict spontan, inculpatul a ucis-o cu intenţie pe concubina sa, M.C., pe care a înjunghiat-o cu lama unui briceag şi i-a provocat o plagă penetrantă în zona hemitoracelui stâng, cu interesarea cordului, ce a dus la moarte prin hemoragie internă.

Pe parcursul anchetei penale, iniţial inculpatul a încercat să inducă în eroare organele de urmărire penală, însă ulterior a recunoscut comiterea faptei”, a anunţat Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa. 

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, duminică, fiind prezentat Tribunalului Constanţa care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS