24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Cel puțin 5 morți după un atac armat lângă Tel Aviv

(VIDEO) Cel puțin 5 morți după un atac armat lângă Tel Aviv

-

Un arab înarmat a ucis, marţi, cel puţin cinci persoane într-o suburbie a orașului israelian Tel Aviv, fiind al treilea astfel de incident în mai puțin de o săptămână.
În imaginile difuzate de posturile de televiziune israeliene s-a văzut un bărbat îmbrăcat în negru înarmat cu o pușcă de asalt mergând pe o stradă din Bnei Brak, un cartier evreu ultra-ortodox la est de capitala comercială a Israelului.
Individul a tras la întâmplare asupra victimelor, potrivit The Guardian.

Martorii au spus că bărbatul înarmat din Bnei Brak a început să tragă în balcoanele apartamentelor, apoi în oamenii de pe stradă și într-o mașină, înainte de a fi împușcat mortal.
Omul înarmat a fost identificat ulterior ca fiind un locuitor de 26 de ani din Ya’bad, lângă Jenin, în nordul Cisiordaniei. Se crede că el a lucrat pe un șantier din Bnei Brak și a executat anterior o pedeapsă scurtă într-o închisoare israeliană pentru o infracțiune la securitate.
Alte două atacuri anterioare din Hadera și Beersheva au fost comise de simpatizanții grupării teroriste. Atacul de marți nu a fost legat de nicio organizație.
Autoritățile se tem că acestea pot continua în așteptarea lunii sfinte musulmane a Ramadanului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Craiovean prins în flagrant delict când vindea droguri

Un craiovean a fost prins în flagrant delict în...

ȘTIRI GdS