10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn bărbat şi-a înjunghiat mortal soţia sub ochii unuia dintre copii

Un bărbat şi-a înjunghiat mortal soţia sub ochii unuia dintre copii

Un bărbat şi-a ucis soţia cu opt lovituri de cuţit, sub ochii unuia dintre copii, un băiat de 13 ani. Cei doi erau în divorţ, iar el bănuia că îl înşală. Mama femeii a încercat să intervină, dar a fost rănită. Apropiaţii spun că individul era foarte violent, mereu pus pe scandal. Femeia ar fi încercat să obţină un ordin de restricţie, dar plângerea nu ar fi fost luată în seamă, informează Observatornews.

Nenorocirea s-a întâmplat în oraşul Voluntari, de lângă Bucureşti. Bărbatul, de 39 de ani, era în casă împreună cu soţia, soacra şi cei doi copii de 13 ani.

Victima ar fi trăit în teroare în ultimii ani. După o căsătorie de 15 ani, cei doi soţi hotărâseră să divorţeze. Femeia era sătulă de certuri, bătăi şi scandal.

Deşi erau în pragul despărţirii, cei doi continuau să locuiască împreună.

Apropiaţii îl descriu pe individ ca un bărbat extrem de violent şi periculos.       

„Era periculos. Numai scandaluri, dar nimeni nu avea curaj să spună ceva. Nu puteai să te bagi în casa omului, îţi era frică. Nu ştiu cum au rezistat bieţii copii. Uşi trântite, geamuri sparte, ţipete, la unu, două noaptea“, a declarat un vecin al familiei.

Cu citaţia de divorţ în mână, după ce şi-a făcut curaj cu câteva pahare de băutură, a început cearta. Bărbatul ar fi aflat că femeia îl înşală, iar asta i-ar fi luat minţile. Ar fi început să-i ceară socoteală, iat totul a degenerat. După o ploaie de reproşuri şi jigniri, extrem de furios, a pus mâna pe un cuţit şi a înjunghiat-o de opt ori.

Mama femeii a încercat s-o apere şi agresorul a tăiat-o la mână.

Martor la întreaga scenă a fost unul dintre copiii gemeni, un băiat de 13 ani, care a sunat imediat la 112 şi a anunţat tragedia.

Când a văzut ce a făcut, individul a fugit. Ar fi încercat să se facă nevăzut, dar a fost prins imediat de poliţişti, care l-au reţinut pentru omor calificat.

Cei doi copii sunt acum în grija fratelui femeii, care acuză poliţia că nu i-a eliberat femeii ordin de protecţie atunci când a cerut.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS