17.9 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentGorj: Și-a ucis soția pe care o suspecta de infidelitate

Gorj: Și-a ucis soția pe care o suspecta de infidelitate

Un bărbat de 55 de ani, din Turburea, Gorj, și-a omorât în bătaie soția, cu șase ani mai tânără, pe care o suspecta de infidelitate.
În urmă cu doar câteva luni, femeia a chemat polițiștii să o apere de soțul violent. A obținut un ordin de restricție, însă, la scurt timp, l-a iertat.

Echipajul de pe ambulantă, chemat de urgență, a încercat zeci de minute sa o resusciteze pe biata femeie, în zadar. La locul crimei a venit si primarul comunei.
Primarul Ion Bârcă a declarat că se cunoșteau în comună desele episoade de violență ale respectivului dar și faptul că soția îl ierta. Edilul a spus că a încercat personal să medieze părțile, lucrurile se calmau, iar apoi, pe fondul consumului de alcool reizbucneau. Femeia decedată are doi copii. Situația familiei este precară, motiv pentru care autoritatea locală va suporta costul înmormântării.

Cei doi soți erau singuri acasă când s-a întâmplat nenorocirea. Fiul lor a venit într-un suflet, când a aflat vestea.
”De la alcool, îi veneau toate nebuniile în cap, că îl înșeală… Știi cum e la băutură… Mai înjura, mai bea, dar nu să dea în ea, doar ce a jignit-o,” a spus fiul victimei.
Bebe Boboceanu, de 55 de ani, a fost reținut și dus în fața instanței cu propunere de arestare preventivă. Este acuzat de omor calificat și riscă să rămână pentru tot restul vieții în spatele gratiilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS