18.3 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentRomâncă violată şi ucisă în Germania de un criminal în serie

Româncă violată şi ucisă în Germania de un criminal în serie

Sfârşit dramatic pentru o româncă, de 41 de ani, din Germania. Femeia a fost violată şi ucisă în propriul apartament de un bărbat care suferă de afecţiuni psihice şi despre care anchetatorii cred că este un criminal în serie, informează Observatornews.

Luciana, care lucra ca ajutor de bucătar într-un restaurant din Mannheim, se afla acasă şi vorbea cu o prietenă la telefon, când cineva a sunat la uşă. Conversaţia s-a încheiat brusc. Ca şi viaţa româncei.

A fost găsită moartă a doua zi dimineaţa. Mamă a unei fetiţe de 12 ani, românca fusese violată şi sugrumată.

Amprentele găsite la faţa locului i-au ajutat pe anchetatori să-l identifice şi să-l aresteze pe criminal la mai bine de o lună de la faptă. Acesta se ascundea în casa unei cunoştinţe din Duisburg.

A atacat mai multe femei

După cercetări ample, anchetatorii au ajuns la concluzia că bărbatul, de 32 de ani, este, de fapt, un criminal în serie şi că de-a lungul timpului ar fi atacat mai multe femei.

Potrivit anchetatorilor, în aceeaşi seară când a ucis-o pe Luciana, suspectul a urmărit o femeie necunoscută de la Gara Centrală Heidelberg până la apartamentul ei din oraș.

Acolo se presupune că i-ar fi aplicat victimei mai multe lovituri și a trântit-o la pământ. Abia când un vecin a auzit strigătele de ajutor, bărbatul i-a dat drumul victimei, nu înainte de a-i fura rucsacul.

Două zile mai târziu, pe 20 octombrie, agresorul a atacat o altă femeie în zona Dionysiusplatz și a încercat inițial să-i smulgă geanta de pe umăr. Deoarece victima nu a cedat, a lovit-o de mai multe ori peste față cu pumnii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS