7.3 C
Craiova
vineri, 1 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentDescinderi în Capitală și Călărași într-un dosar de șantaj

Descinderi în Capitală și Călărași într-un dosar de șantaj


Polițiștii au făcut șase percheziții domiciliare în Capitală și în județul Călărași într-un dosar în care se fac cercetări pentru șantaj și violare de domiciliu. Potrivit Poliției Capitalei, polițiștii au făcut marți 6 percheziții domiciliare în București și în județul Călărași și au pus în aplicare mai multe mandate de aducere într-un dosar privind săvârșirea infracțiunilor de șantaj și violare de domiciliu.

Cercetările au fost declanșate la începutul lunii februarie, când o persoană a reclamat faptul că, prin intermediul unei aplicații online, a fost amenințată, fiindu-i solicitată o sumă de bani pe care o datora o rudă a sa. De asemenea, în același context, la adresa de domiciliu a altor rude, doi bărbați ar fi pătruns fără drept pentru a căuta persoana ce datora suma de bani.

În urma perchezițiilor efectuate au fost ridicate mai multe probe, precum și suma de aproximativ 60.000 de euro. Totodată, au fost indisponibilizate trei mașină de lux. Cinci persoane au fost conduse la audieri, iar în urma acestora doi bărbați de 31 și 32 de ani au fost reținuți. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS