21.2 C
Craiova
joi, 30 iunie, 2022
In curand, Gazeta de Sud, intr-un nou format! Urmareste-ne in fiecare zi si fii primul care afla noutatile!
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Un avion cu 133 de persoane la bord s-a prăbușit în sudul Chinei

(VIDEO) Un avion cu 133 de persoane la bord s-a prăbușit în sudul Chinei

-

Un avion de tip Boeing 737-800 al companiei aeriene China Eastern s-a prăbuşit luni cu 133 de persoane la bord în regiunea Guangxi, în sudul Chinei, a informat televiziunea de stat CCTV, potrivit Reuters.
Avionul, care decolase la ora locală 13:15 (5:15 GMT), efectua o cursă între oraşele chineze Kunming (sud-vest) şi Guangzhou (Canton).

Pentru moment nu se cunosc alte detalii în legătură cu incidentul aviatic şi nici dacă există supravieţuitori ai cursei MU5735.

„În prezent, o echipă de salvare s-a adunat și se apropie”, a spus un comunicatul online emis de televiziunea de stat chineză. „Situația cu victimele rămâne neclară”.

Accidentul ar putea deveni unul dintre cele mai grave dezastre aeriene din China din ultimii ani. În ultimele decenii, țara a stabilit un record de zbor relativ sigur, datorită unei flote tinere de avioane și controalelor aeriene mai stricte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Zeci de ani de puşcărie pentru atacul armat din...

Magistraţii de la Tribunalul Dolj condamnat, ieri, opt inculpaţi deferiţi justiţiei pentru tentativă de omor, distrugere, tulburarea ordinii şi liniştii publice sau portul fără drept de obiecte periculoase. Patru dintre inculpaţi sunt acuzaţi că, în ianuarie 2019, au atacat un bărbat cu săbiile şi bâtele, căruia i-au distrus maşina sub privirile mamei sale. Scandalul a avut loc în cartierul craiovean Rovine. Şase dintre inculpaţi au primit pedepse ce însumează aproape 55 de ani de închisoare. Doi inculpaţi au fost condamnaţi cu suspendare.

ȘTIRI GdS