3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDolj: Accident mortal la Radovan

Dolj: Accident mortal la Radovan

Accident grav pe DN6, în afara localității Radovan. Un șofer a intrat cu mașina într-un cap de pod, după ce a urcat dealul Radovanului. În urma impactului, doi dintre pasagerii care se aflau în mașină au decedat.

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, șoferul care a intrat cu mașina într-un cap de pod este un bărbat de 45 de ani din Craiova.

”La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit faptul că, în eveniment a fost implicat un singur autoturism condus de un bărbat de 45 de ani, din municipiul Craiova, care, în condiții ce urmează a fi stabilite, a părăsit partea carosabilă întrând în coliziune cu un pod.

În urma evenimentului rutier, doi pasageri din autoturism, un bărbat de 77 de ani și o femeie de 76 de ani au decedat.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din cuplă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, se arată în comunicatul IPJ Dolj

Traficul rutier se desfășoară alternativ în vederea efectuării cercetării la fața locului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS