17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj(VIDEO) Dolj: Depistaţi pe fondul de vânătoare cu doi ogari

(VIDEO) Dolj: Depistaţi pe fondul de vânătoare cu doi ogari

-

Noaptea trecută, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj împreună cu reprezentanţi ai Direcţiei Silvice Dolj au desfăşurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor de braconaj cinegetic, pe raza localității Radovan.

În cadrul acţiunii, poliţiştii au depistat, pe fondul de vânătoare Perişor, din extravilanul localităţii Radovan, 3 persoane, cu vârste cuprinse între 18 şi 26 de ani, toate din comuna Galicea Mare, într-un autoturism, în timp ce luminau câmpul cu un proiector.

În urma controlului autoturismului au fost găsiţi doi ogari, o lanternă tip proiector şi mai multe obiecte din fier destinate a înţepa cauciucurile autoturismelor. De asemenea, lângă autoturism, pe sol, a fost găsit un arc prevăzut cu trei săgeţi.

Cei 2 câini rasa ogar au fost lăsaţi în custodie reprezentanţilor Direcţiei Silvice Dolj până la definivarea cercetărilor, iar autoturismul şi bunurile găsite au fost indisponibilizate în vederea cercetărilor.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de braconaj. Cercetările sunt continuate, urmând ca la finalizare să fie propusă soluţie prin unitatea de parchet competentă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Gorj: Șofer rănit după ce a intrat cu mașina...

Pompierii militari au fost solicitați să intervină la un...

ȘTIRI GdS