11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentReţinuţi după ce au introdus în ţară 11 kilograme de canabis printr-o firmă de curierat

Reţinuţi după ce au introdus în ţară 11 kilograme de canabis printr-o firmă de curierat


Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a doi inculpați pentru săvârșirea infracțiunii de introducere în țară de droguri de risc și trafic de droguri de risc.

Măsura a fost dispusă după ce, la aceeași dată, inculpații au fost prinși în flagrant, în municipiul Fetești, județul Ialomița, având asupra lor cantitatea de aproximativ 11 kilograme de canabis. În cauză s-a reținut faptul că inculpații au introdus în țară, prin intermediul unei societății de curierat, două colete cu țară de proveniență Spania, în care erau disimulate drogurile de risc.

Activitatea a fost continuată prin punerea în aplicare a două mandate de percheziție domiciliară în județul Prahova și în municipiul București, fiind descoperite și ridicate în vederea indisponibilizării 38 de cartușe cu bile de cauciuc, semințe de canabis, dispozitive electronice, precum și alte bunuri cu valoare probatorie.
În cursul zilei de astăzi, cei doi inculpați urmează să fie prezentați Tribunalului Constanța cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS