16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentBărbat arestat pentru tentativă de omor asupra unui bătrân de 80 de ani

Bărbat arestat pentru tentativă de omor asupra unui bătrân de 80 de ani

Un bărbat din comuna Dumitreşti a fost arestat de poliţişti pentru tentativă de omor după ce a agresat un bătrân de 80 de ani, din localitate, şi ulterior a sunat la 112 susţinând că acesta a căzut şi s-a lovit la cap, a informat, luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, citat de G4Media.

„Sâmbătă, la ora 16.14, dispeceratul IPJ Vrancea a fost sesizat prin 112 de către un bărbat, din comuna Dumitreşti, cu privire la faptul că un alt bărbat, în vârstă de 80 de ani, din aceeaşi localitate, a suferit vătămări corporale la nivelul capului în urma unei căzături de la acelaşi nivel.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat faptul că victima prezenta mai multe leziuni în zona capului, provocate de un obiect tăietor. Totodată, poliţiştii au stabilit faptul că victima ar fi fost agresată de către apelant”, au precizat reprezentanţii IPJ Vrancea.

Potrivit poliţiei, persoana vătămată a fost preluată de ambulanţă şi transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Pantelimon” Focşani, în vederea acordării îngrijirilor medicale.

Bărbatul bănuit de comiterea infracţiunii de tentativă de omor a fost reţinut pentru 24 de ore şi ulterior arestat de magistraţi, cercetările fiind continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS