21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentVâlcea: Patru persoane, dintre care un copil, rănite într-un accident

Vâlcea: Patru persoane, dintre care un copil, rănite într-un accident

Patru persoane au fost rănite, dintre care una încarcerată, într-un accident rutier petrecut azi noapte în localitatea vâlceană Stoenești. Un autoturism a intrat întru-un cap de pod în localitatea Stoenesti, sat Bârlogu.

Membrii echipajelor SMURD din cadrul ISU Vâlcea s-au deplasat la fața locului cu: 2 ASAS cu modul de descarcerare, 1 SMURD, 3 ambulante SAJ.

În momentul sosirii fortelor la locul interventiei, traficul rutier era total blocat. Persoanele surprinse în autovehicul (3 adulți și 1 minor) au fost găsite conștiente, cooperante dar cu diverse politraumatisme:

  • T.A.M. de 4 ani sex feminin, cu dureri la nivelul spatelui;
  • C.T de 23 ani sex masculin, cu dureri membru superior drept;
  • V.V.C de sex masculin cu fractura de membru superior stâng;
  • P.R. de 25 ani de sex masculin, incqr erata prezenta diverse politraumatisme.

După efectuarea manevrelor de descarcerare, toate cele 4 victime au fost preluate de ambulante si transportate la UPU Vâlcea.

Din primele verificări efectuate, se pare că un bărbat din comuna Bunești ar fi condus un auto pe DN 67, în localitatea Stoenești, moment în care ar fi intrat într-un pod din beton.

În continuare, se efectuează cercetări și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS