9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentRemorca unui camion turcesc a luat foc în mers în Giurgiu

Remorca unui camion turcesc a luat foc în mers în Giurgiu

Remorca unui camion turcesc în care erau transportate zeci de canistre cu o substanţă sub formă de răşină a luat foc, luni, pe DN 61, între localităţile Clejani şi Vadu Lat din judeţul Giurgiu, informează Agerpres.

„ISU Giurgiu a fost solicitat în această după-amiază să intervină pentru stingerea unui incendiu pe DN 61, între localităţile Clejani şi Vadu Lat, după ce remorca unui autocamion în care erau transportate canistre cu o substanţă sub formă de răşină a luat foc.

La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenţie Roata de Jos cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă.

Aceştia au constatat faptul că incendiul se manifesta la nivelul roţilor de la remorcă şi la o parte din încărcătură. Pompierii au acţionat rapid, astfel încât flăcările să nu se extindă”, a declarat luni, presei, purtătoarea de cuvânt a ISU Giurgiu, Nicoleta Beianu.

Cele câteva zeci de recipiente metalice în care era depozitată substanţa respectivă au fost deteriorate, iar o parte din podeaua TIR-ului, roţile de partea stângă din spate şi prelata camionului au ars în incendiu.

Cel mai probabil, incendiul s-a produs după o explozie la una din roţi, posibil din cauza efectului termic produs prin frecare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS