24.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentFost primar al Iașului, reținut pentru viol și agresiune sexuală

Fost primar al Iașului, reținut pentru viol și agresiune sexuală

Fostul primar al Iașului, Ionel Onofraş, este reținut după ce ar fi hărţuit trei minore, iar pe una ar fi obligat-o să îi facă sex oral. Minorele veneau la studioul foto al acestuia, informează G4Media.

„Astăzi, 3 martie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi, cu sprijinul luptătorilor SAS Iaşi, au efectuat două percheziţii domiciliare într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol şi agresiune sexuală.

Un bărbat bănuit de comiterea faptelor a fost condus la sediul Poliţiei pentru cercetări. Faptele ar fi fost comise în perioada 2020-2021, cele trei victime fiind minore”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

Ionel (Bebe) Onofraș a ajuns la 26 de ani primar al Iașului, însă mandatul său a fost scurt, durând din luna decembrie 1989 până în februarie 1990, scrie AgoraPress.

În anul 2016 a fost condamnat definitiv la 4 ani şi 4 luni de închisoare, fiind acuzat de constituire a unui grup infracţional organizat şi înşelăciune, dar a fost eliberat în anul 2018, în baza recursului compensatoriu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS