17.8 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentDoi membri PNL, bătuți în comuna Breasta

Doi membri PNL, bătuți în comuna Breasta

Președintele tineretului liberal doljean, Doru Câplea, și președintele tineretului liberal craiovean, Bianca Epure, au fost agresați fizic, joi, de câțiva locuitori ai comunei Breasta, după cum se arată într-un comunicat remis presei de PNL Dolj.

„În după-amiaza zilei de joi, 24 februarie, în jurul orei 17.50, președintele tineretului liberal doljean, Doru Câplea, și Bianca Epure, președintele tineretului liberal craiovean, au fost bătuţi cu bestialitate de patru cetățeni ai comunei doljene Breasta“.

Imediat după incident, cele două persoane agresate au apelat serviciul 112, la locul incidentului prezentându-se mai multe echipaje de poliție și o ambulanță.

După ce au dat declarații oamenilor legii, cei doi au fost transportați la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova, pentru tratament specializat și investigații. 

Conform locuitorilor comunei, agresorii sunt apropiați ai primarului PSD din Breasta, Ion Vizitiu. Acesta este protagonistul unui scandal mediatic ca urmare a demersului său de a concesiona tabăra din localitate la un preț mult subevaluat.

Un incident identic ar fi avut loc săptămâna trecută, când un membru al unei alte formațiuni politice ar fi fost bătut tot de apropiați ai primarului Vizitiu.

„Din ce întâmplate în ultima perioadă în comuna doljeană, putem spune că legea pumnului este singura cale de rezolvare a „dificultăților mediatice“ ale edilulului comunei Breasta. Solicitam organelor abilitate să cerceteze cu celeritate aceste fapte de o gravitate fară precedent în județul Dolj, să identifice făptașii și persoanele care i-au instigat şi să ia măsurile legale care se impun“, se mai arată în comunicatul remis presei de filiala doljeană a PNL.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS