26.7 C
Craiova
vineri, 21 iunie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentBărbat reţinut după ce a ameninţat cu moartea un activist de mediu

Bărbat reţinut după ce a ameninţat cu moartea un activist de mediu

Un activist de mediu din echipa lui Daniel Bodnar a fost ameninţat cu moartea de un bărbat în timp ce se afla într-o maşină, într-o parcare din Suceava. ”Îţi tai capul dintr-o lovitură”, a afirmat bărbatul, nemulţumit că este filmat. ”Cred că s-a ajuns prea departe”, a transmis, la rândul său, Daniel Bodnar. Poliţiştii din Suceava au anunţat, joi, că bărbatul a fost identificat, fiind reţinut pentru 24 de ore, informează News.ro.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Suceava a transmis, joi, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii au identificat un bărbat care, la începutul acestei săptămâni, a proferat injurii şi ameninţări la adresa unui activist de mediu.  

“S-a stabilit că, la data de 21 februarie, în jurul orei 14.00, în timp ce se afla pe raza comunei Moldoviţa, staţionat cu autoturismul în parcarea din zona intersecţiei dintre DJ 176 cu DC Putna Secrieş, un tânăr din oraşul Solca a fost acostat de către o persoană de sex masculin, a cărei identitate nu o cunoaştea, care se deplasa cu un autoturism de teren, a oprit în dreptul vehiculului său şi i-a adresat injurii şi ameninţări cu moartea. 

Persoana vătămată a fost preluată de către poliţişti şi îndrumată să formuleze plângere penală în legătură cu cele întâmplate, sens în care a fost întocmit dosar penal fiind efectuate cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunii de ameninţare”, a transmis IPJ Suceava.  

Poliţiştii au stabilit că agresorul este un bărbat, de 35 de ani, din comuna Izvoarele Sucevei. El a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc.  

Incidentul a fost filmat, iar imaginile au fost postate de către activistul de mediu Daniel Bodnar pe pagina sa de Facebook.  

”Patron de gater cu apucături de CRIMINAL! Cum poate să ameninţe în asemenea hal, ziua în amiaza mare? Cine îi protejează pe aceşti patroni? Cred că s-a ajuns prea departe! (…) Dani şi ceilalţi băieţi au rămas în zona Moldoviţa-Vatra Moldoviţei-Vama! Era parcat în aşteptarea unui camion, iar patronul a venit şi l-a avertizat dacă îl va filma: «îţi tai capul dintr-o lovitură»”, a scris Bodnar pe Facebook.  

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS