18.4 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentVrancea: Percheziții după ce un tânăr a fost înjunghiat

Vrancea: Percheziții după ce un tânăr a fost înjunghiat

Poliţiştii vrânceni efectuează, miercuri dimineaţă, nouă percheziţii domiciliare la persoanele bănuite de implicare în altercaţia din cartierul Gară din municipiul Focşani, în urma căreia un tânăr a fost înjunghiat.

„La această oră poliţiştii vrânceni desfăşoară nouă percheziţii la locuinţele folosite de persoanele implicate în altercaţia de pe Bulevardul Gării, din data de 21 februarie. În cadrul activităţilor din această dimineaţă, poliţiştii urmăresc identificarea şi ridicarea mijloacelor de probă necesare documentări activităţilor infracţionale desfăşurate de către bănuiţi”, a precizat IPJ Vrancea.

Luni, în cartierul Gară din municipiul Focşani, în urma unui conflict spontan izbucnit pe fondul unor discuţii în contradictoriu, un tânăr de 26 de ani a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Pantelimon” Focşani cu mai multe plăgi înjunghiate, fiind operat de urgenţă. Victima a rămas internată în spital, starea sa fiind stabilă în prezent.

Imediat după incident, şase persoane implicate au fost conduse la sediul Poliţiei Municipiului Focşani, pentru audieri, şi s-a dispus continuarea urmăririi penale faţă de doi bărbaţi pentru infracţiunile de tentativă de omor, complicitate la infracţiunea de tentativă de omor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Ulterior, faţă de unul dintre cei doi bănuiţi s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, dar magistraţii vrânceni au respins propunerea de arestare preventivă făcută de procurori.

Un al doilea bărbat bănuit de săvârşirea tentativei de omor a fost depistat marţi de poliţişti şi urmează să fie prezentat în cursul zilei de miercuri instanţei, cu propunere de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS