21.7 C
Craiova
duminică, 23 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMedic rezident francez din Cluj, reținut după ce a înjunghiat un medic din Maroc

Medic rezident francez din Cluj, reținut după ce a înjunghiat un medic din Maroc

Un medic rezident originar din Franţa l-a înjunghiat cu un cuţit pe un medic originar din Maroc, ambii fiind absolvenţi ai Universităţii de Medicină şi Farmacie (UMF) din Cluj-Napoca. Incidentul a avut loc în urma unei discuţii contradictorii dintre cei doi, informează Digi24.

„La data de 22 februarie, în jurul orei 14.00, poliţia a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 31 de ani, cetăţean străin, s-a deplasat la o unitate medicală din municipiul Cluj-Napoca, prezentând o plagă în zona abdominală.

Până în prezent, în urma administrării materialului probator de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale şi cei ai Poliţiei municipiului Cluj-Napoca a rezultat faptul că bărbatul ar fi fost agresat fizic, în noaptea de 21/22 februarie a.c., în timp ce se afla într-un imobil situat în municipiul Cluj-Napoca, de către un bărbat în vârstă de 33 de ani, de asemenea cetăţean străin”, se arată într-un comunicat trimis, miercuri de IPJ Cluj.

Potrivit sursei citate, bărbatul de 33 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind depus într-un Centru de Reţinere şi Arestare Preventivă.

„Cel în cauză, pe fondul unei discuţii contradictorii, i-ar fi aplicat o lovitură la nivelul abdomenului cu un obiect înţepător-tăietor. După examinarea medico-legală a acestuia, s-a constatat faptul că leziunile suferite i-au pus în primejdie viaţa, în cauză fiind întocmit un dosar penal care vizează săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj”, se menţionează în comunicat.

Surse judiciare au declarat că victima este din Maroc şi că agresorul este din Franţa.

Surse medicale au comunicat că bărbatul vătămat a fost supus unei intervenţii chirurgicale şi că este stabil neurologic, hemodinamic şi respirator.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS