21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Tânăr reținut pentru furturi din autoturisme

Craiova: Tânăr reținut pentru furturi din autoturisme

Poliţiştii Secţiei 5 Craiova au reţinut, ieri, pentru 24 de ore, un tânăr de 27 de ani, din municipiu, bănuit de comiterea a două infracţiuni de furt calificat.

Din cercetări, poliţiştii au stabilit că tânărul, la data de 12 februarie, ar fi sustras dintr-un autoturism destinat transportului de persoane în regim de taxi, parcat pe strada Calea Severinului, din Craiova, prin forţarea butucului portierei dreapta faţă, suma de 600 de lei şi un telefon mobil, cauzând un prejudiciu de 800 de lei.

De asemenea, cel în cauză, la data de 11 februarie, ar fi sustras dintr-un alt autoturism, destinat transportului de persoane în regim de taxi, parcat pe strada Făgăraş, din Craiova, prin forţarea butucului portierei stânga faţă, un portofel cu documente şi suma de 600 de lei.

În urma activităţilor specifice desfăşurate de poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Craiova, a fost identificat bărbatul bănuit de comiterea faptelor, ca fiind un tânăr de 27 de ani, din Craiova, care a fost condus la sediul poliţiei pentru audieri.

Tânărul a fost reținut de poliţişti, pentru 24 de ore, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Dolj.

În cursul zilei de astăzi, cel în cauză urmează să fie prezentat Judecătoriei Craiova, cu propunere de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS