19.5 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn tânăr a fugărit cu drujba un bărbat care îl pălmuise

Un tânăr a fugărit cu drujba un bărbat care îl pălmuise

Un scandal de zile mari a avut loc luni în localitatea sibiană Mârșa. Un bărbat a fost fugărit cu o drujbă pe strada Cindrel de către un tânăr. Totul ar fi pornit de la o discuție mai aprinsă, informează Oradesibiu.

Un echipaj de jandarmerie a fost sesizat de către IPJ Sibiu, luni, în jurul orei 16.00, cu privire la faptul că o persoană, în vârstă de 23 de ani, ar fi fost agresată pe strada Cindrel din localitatea Mârșa.

Ajunși la fața locului, jandarmii l-au depistat pe tânărul în vârstă de 23 de ani, din localitatea menționată, care avea asupra sa o drujbă pusă în funcțiune, în timp ce alerga după un bărbat în vârstă 52 de ani, din Șelimbăr.

Totul a pornit de la faptul că, în timpul unei discuții între cei doi, tânărul ar fi fost pălmuit de bărbat.

„Jandarmii au intervenit imediat pentru stoparea acțiunii tânărului, acesta fiind încătușat și condus la sediul Grupei de Supraveghere și Intervenție din Avrig pentru efectuarea verificărilor și întocmirea actelor de constatare”, spune Floriana Picioiu, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Sibiu.

Persoana în cauză, actele și drujba au fost predate polițiștilor din cadrul Secției 4 Rurală Avrig, cercetările urmând a fi continuate de către Poliția Orașului Avrig sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS