14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentTineri prinşi când furau şine de cale ferată

Tineri prinşi când furau şine de cale ferată

Doi tineri din comuna argeşeană Merişani, dintre care unul minor, au fost prinşi în flagrant de poliţişti când furau şine de cale ferată, informează Agerpres.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, suspecţii au ascuns iniţial şinele pe un teren viran, fiind depistaţi luni seară, când încercau să le recupereze.

„Poliţiştii Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Argeş (…) au constatat că persoane necunoscute au sustras două cupoane de şină de cale ferată, în lungime de 8, respectiv 11 metri liniari, ce se aflau depozitate în zona Staţiei CF Merişani.

În urma cercetărilor, poliţiştii au descoperit bunurile sustrase, care erau ascunse pe un teren viran de pe raza aceleiaşi localităţi. În continuare, poliţiştii au efectuat o activitate operativă, ocazie cu care (…) au depistat în flagrant delict un tânăr de 18 ani, împreună cu un minor de 15 ani, ambii din Merişani, care încercau să fasoneze bucăţile de şină ferată sustrase”, se arată într-un comunicat transmis marţi de IPJ Argeş.

Cei doi au fost conduşi la audieri, cercetările fiind efectuate în cadrul unui dosar penal instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti.

Ulterior a fost dispusă reţinerea pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, faţă de tânărul de 18 ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS