10 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateIncendiu la cantina Liceului „Octavian Goga“ din Sibiu

Incendiu la cantina Liceului „Octavian Goga“ din Sibiu

Un incendiu a izbucnit, marţi după-amiază, în bucătăria cantinei Liceului „Octavian Goga” din municipiul Sibiu, fiind degajat fum dens. Persoanele aflate la cantină, dar şi 17 clase de elevi au ieşit în curte după ce a pornit alarma de incendiu a şcolii. O femeie a suferit un atac de panică, primind îngrijiri de la echipajul SMURD, informează News.ro.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, pompierii militari au fost solicitaţi să intervină de urgenţă pentru stingerea unui incendiu izbucnit în bucătăria cantinei Liceului „Octavian Goga” din municipiul Sibiu, situată la subsolul clădirii. 

Acolo au ajuns de urgenţă două autospeciale de stingere şi un echipaj SMURD. 

Incendiul se manifesta pe o suprafaţă de circa trei metri pătraţi, cu degajare de fum dens, din cauza uleiurilor arse, fiind lichidat rapid de pompierii militari. 

În urma incendiului, nu au fost semnalate victime. 

Persoanele aflate în cantină s-au autoevacuat înainte de sosirea forţelor de intervenţie, întrucât s-a declanşat alarma de incendiu a şcolii.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit produs la un corp de iluminat din camera frigorifică. În incendiu au ars sticle din plastic cu ulei depozitate în apropiere. 

O femeie de aproximativ 67 de ani a suferit un atac de panică şi a fost asistată de echipajul SMURD, ea refuzând transportul la spital. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS