21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentBărbat arestat după ce a omorât-o pe femeia la care locuia în chirie

Bărbat arestat după ce a omorât-o pe femeia la care locuia în chirie

Un bărbat a fost arestat preventiv, fiind acuzat că a omorât-o pe femeie la care locuia în chirie, în municipiul Constanţa. El a lovit-o cu pumnii, iar în urma rănilor suferite victima a murit în scurt timp, informează News.ro.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa a anunţat, marţi, printr-un comunicat de presă, că la sfârşitul săptămânii trecute, un bărbat care locuia în chirie, în municipiul Constanţa, a agresat-o pe proprietara locuinţei. 

„Pe fondul consumului de băuturi alcoolice, în cursul unui conflict spontan, inculpatul a ucis-o pe victima G.P., în vârstă de 73 de ani, pe care a lovit-o de două ori, cu mare intensitate, cu pumnii în figură, astfel că i-a provocat o dublă fractură de mandibulă şi un traumatism cranio-cerebral, cu hemoragie subdurală, leziuni grave care au dus la moarte în scurt timp”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa.

Bărbatul a fost reţinut iniţial pentru 24 de ore, iar apoi prezentat Tribunalui Constanţa, care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS