16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentTei copii, transportaţi la spital în urma unui accident rutier

Tei copii, transportaţi la spital în urma unui accident rutier

Trei copii cu vârste între trei şi zece ani au fost transportaţi la spital în urma unui accident rutier produs miercuri pe un drum judeţean în localitatea Budeasa, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

Potrivit sursei citate, maşina în care se aflau copiii, condusă de o femeie de 36 de ani, a părăsit partea carosabilă şi s-a izbit de un cap de pod.

„Din verificările preliminare efectuate de poliţiştii Biroului Rutier Piteşti s-a stabilit că o femeie de 36 de ani, din Bălileşti, care conducea un autoturism pe DJ 703K, din direcţia Budeasa către Mălureni, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă şi s-a izbit de un cap de pod. În urma accidentului, trei minori (o fetiţă şi doi băieţi), cu vârste cuprinse între 3 şi 10 ani, au fost răniţi şi transportaţi la spital”, a precizat IPJ Argeş, coonform Agerpres.

Femeia care conducea autoturismul nu consumase alcool.

Au intervenit echipaje SMURD

La accident au intervenit echipaje SMURD, care i-au transportat la spital pe cei trei copii, o fată de trei ani, un băiat în vârstă de şapte ani şi unul de 10 ani, în vederea efectuării unor investigaţii medicale amănunţite.

În cauză poliţiştii efectuează cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS