11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentAccident între trei autoturisme, pe strada Râului

Accident între trei autoturisme, pe strada Râului

Un tânăr de 25 de ani a fost rănit şi transportat la Spitalul de Urgenţă Craiova în urma unui accident produs astăzi, pe strada Râului din municipiu. Potrivit oamenilor legii, maşina condusă de tânărul de 25 de ani a lovit un autoturism care circula din sens opus, după care a acroşat un altul.

Poliţiştii doljeni au precizat că tânărul de 25 de ani nu a suferit leziuni grave.

„Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Craiova au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că pe strada Râului din Craiova, a avut loc un accident rutier.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au stabilit că un autoturism condus de un tânăr de 25 de ani, din Daneţi, pe strada Rîului, la intersecţia cu strada Târgului a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de un bărbat de 34 de ani, din Craiova. Din impact, primul autoturism a fost proiectat într-un alt autoturism, condus de un bărbat de 59 de ani din Craiova. În urma evenimentului rutier, tânărul de 25 de de ani a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind conştient şi cooperant”, au precizat oamenii legii.

Şoferii au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Reprezentanţii IPJ Dolj mai spun că a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS