39.5 C
Craiova
marți, 16 iulie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Bătaie în trafic, după un accident minor. Amenzile au curs pe bandă rulantă

(VIDEO) Bătaie în trafic, după un accident minor. Amenzile au curs pe bandă rulantă

-

Bătaie în trafic. Un accident rutier minor, soldat doar cu pagube materiale, s-a terminat cu o bătaie pe o stradă din Piteşti. Poliţiştii le-au dat celor implicați 18 amenzi, descoperind totodată că unul dintre şoferi era drogat, informează News.ro.

Incidentul a avut loc pe strada Nicolae Bălcescu din municipiul Piteşti, poliţia primind un apel la 112 în jurul orei 21:30. Imaginile surprinse de un alt şofer arată mai mulţi bărbaţi cate se bat în mijlocul străzii, autoturismele implicate în accident fiind oprite, pe avarii, pe carosabil. Abia la apariţia poliţiştilor scandalagiii s-au calmat.

Potrivit IPJ Argeş, cele două autoturisme erau conduse de un bărbat de 25 de ani, din Budeasa, şi bărbat de 28 de ani, din Albota, care au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

Bătaie în trafic. Unul dintre șoferi, posibil drogat

În schimb, în urma testării cu aparatul Drugtest, rezultatul a fost pozitiv pentru şoferul de 28 de ani, din Albota. Acesta a fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice. Permisul de conducere şoferului a fost reţinut, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulaţie.

„În urma verificărilor efectuate cu privire la starea conflictuală, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Piteşti au aplicat 18 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 6.600 de lei, astfel: 12 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 3.600 de lei, conform Legii 61/1991, ca urmare a adresării de injurii şi a provocării/participării la scandal şi 6 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 3.000 de lei, conform Legii 55/2020, ca urmare a neluării măsurilor de protecţie individuală”, a anunțat IPJ Argeş.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

CAO impună noi restricţii de furnizare a apei potabile

Câteva picături de apă potabilă, atât primesc în zilele...

ȘTIRI GdS