20.5 C
Craiova
luni, 5 iunie, 2023
Știri de ultima orăEvenimentGorj: Bărbat de 84 de ani, dispărut fără urmă într-o zonă împădurită din Plopșoru

Gorj: Bărbat de 84 de ani, dispărut fără urmă într-o zonă împădurită din Plopșoru

Un bărbat din comuna gorjeană Plopșoru este căutat de familie, după ce ieri a dispărut de acasă.

Polițiști din cadrul Poliției Orașului Turceni au fost sesizați prin apelul 112, de un bărbat, de 41 de ani, despre faptul că tatăl sau, BORDEI ION, de 84 de ani, din comuna Plopșoru, satul Olari, ar fi plecat voluntar de la domiciliu, la data de 12 februarie şi nu ar mai fi revenit până în prezent.

Semnalmente: înălţime aproximativă 1,65 m, greutate 55-60 kg, constituţie astenica, păr cărunt cu chelie în față, ochi căprui, față ovală. În momentul plecării de la domiciliu, bărbatul era îmbrăcat cu un pulover și o vestă de culoare neagră, pantaloni de culoare neagră, iar în picioare purta cizme din cauciuc.

Polițiștii, împreună cu lucrătorii IJJ și ISU Gorj, 10 voluntari, cu ATV-uri și autoturisme de teren și patru pădurari, din cadrul Ocolului Silvic Turceni, efectuează căutări în zona împădurită, din apropierea locuinței persoanei dispărute. Pentru a oferi orice detalii, cu privire la identificarea persoanei dispărute, apelați numărul de urgență 112, sau să va deplasați la cea mai apropiată unitate de poliție.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS