24.8 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentBărbat lovit mortal de paznicul care l-a prins la furat la o fermă

Bărbat lovit mortal de paznicul care l-a prins la furat la o fermă

Un bărbat, de 40 de ani, a murit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce a fost lovit de paznicul care l-a prins în timp ce încerca să fure de la o fermă din apropiere de Bârlad, informează Digi24.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui, cazul s-a petrecut la o fermă din localitatea Tutova.

Bărbatul de 40 de ani încerca să fure furaje pentru păsări. Paznicul fermei a declarat polițiștilor că în momentul în care a încercat să-l prindă, acesta l-ar fi amenințat cu un cuțit. Atunci a ripostat și l-a lovit cu bâta pe care o avea asupra sa.

Cei care au sunat la 112 pentru a cere ajutor au fost reprezentanții fermei. La fața locului a fost trimis atât un echipaj medical, cât și polițiști, respectiv tehnicieni criminaliști, pentru a efectua cercetări.

„Bărbatul de 40 de ani a fost transportat la Spitalul Municipal de Urgenţă Bârlad şi ulterior, pe timpul nopţii, ar fi decedat, în timp ce era transportat la o unitate medicală din municipiul Iaşi”, precizează IPJ Vaslui.

La faţa locului s-a deplasat o echipă de cercetare formată din poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale, ai Secţiei 3 Poliţie Rurală Bârlad şi tehnicieni criminalişti, pentru a fi stabilite împrejurările în care s-au produs faptele sesizate.

Poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie calificată şi loviri sau vătămări cauzatoare de moarte, cauza fiind declinată, spre competentă soluţionare, Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS