24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentMicrobuz şcolar implicat într-un accident. Doi copii și un adult, răniți

Microbuz şcolar implicat într-un accident. Doi copii și un adult, răniți

Un accident de circulaţie în care au fost implicate un microbuz şcolar şi un autoturism a avut loc, în această dimineaţă, intre localitățile Nireș și Unguraș din judeţul Cluj. Doi copii şi un adult au fost răniţi şi au ajuns la spital, relatează realitateadecluj.net.

Pompierii din cadrul Detaşamentului Dej au intervenit cu o autospecială şi un echipaj SMURD în urma unui accident rutier produs între localităţile Nireş şi Unguraş. Solicitarea pentru intervenţia pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 7,00, fiind alertat concomitent şi un echipaj SAJ. La faţa locului, salvatorii au găsit un microbuz pentru transport şcolar şi un autoturism avariate, cu ocupanţii ieşiţi din acestea”, informează ISU Cluj.

„Au fost consultaţi doi copii şi doi adulţi, de către echipajele de asistenţă medicală, dintre care un adult şi doi copii au fost transportaţi la spital pentru investigaţii de specialitate. La prima evaluare aceştia prezentau doar afecţiuni uşoare”, se mai arată în informarea ISU Cluj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS