17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentArestat pentru tentativă de viol asupra unei femei de 83 de ani

Arestat pentru tentativă de viol asupra unei femei de 83 de ani

Judecătoria Craiova a dispus, ieri, arestarea preventivă a unui bărbat de 54 de ani, din localitatea doljeană Daneţi, cercetat pentru comiterea infracţiunii de tentativă de viol. Potrivit oamenilor legii, în cursul zilei de luni, sub ameninţarea unii cuţit, bărbatul ar fi încarcat să violeze o femeie de 83 de ani, din localitate.

Poliţiştii doljeni au precizat că tentativa de viol a fost sesizată de vecinul femeii de 83 de ani.

„La data de 07 februarie, polițiștii Secției 12 Poliție Rurală Daneți au fost sesizați prin 112 de un bărbat din comuna Dobrești, cu privire la faptul că un bărbat de 54 de ani, din localitate, ar fi pătruns în curtea locuinței vecinei sale, o femeie de 83 de ani, și a încercat să o violeze.

La fata locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 12 Poliție Rurală Daneți și Poliţiei Oraşului Bechet care l-au surprins pe bărbatul de 54 ani în locuința femeii. În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că bărbatul ar fi pătruns fără drept în curtea și locuința bătrânei, unde, prin amenințarea cu un obiect contondent, ar fi încercat să o constrângă pe aceasta să întrețină raporturi sexuale împotriva voinței sale”, au explicat oamenii legii.

Arestat pentru tentativă de viol

În cursul zilei de marţi, bărbatul a fost reținut pentru violare de domiciliu și tentativă de viol. Miercuri, după o noapte petrecută în arestul IPJ Dolj, inculpatul a fost dus la Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă. Instanţa a admis solicitarea anchetatorilor şi a dispus arestarea bărbatului pentru 30 de zile.

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova. Dispune arestarea preventivă a inculpatului B.N., începând cu data de 09.02.2022 până la data de 10.03.2022 inclusiv, sub aspectul săvârşirii de tentativă la viol. Respinge cererea formulată de inculpat, prin apărător, de luare a măsurii preventive a arestului la domiciliu sau a controlului judiciar”, a dispus instanţa.

Hotărârea Judecătoriei Craiova nu este definitivă şi poate fi contestată de inculpat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS