12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn copil de doi ani a căzut de la etajul trei al unui bloc

Un copil de doi ani a căzut de la etajul trei al unui bloc

Un copil de doi ani a fost grav rănit, după ce a căzut de la etajul trei al unui bloc din municipiul Botoşani. El a ajuns pe pervazul geamului după ce s-a urcat pe un corp de mobilă şi s-a sprijinit în plasa de protecţie împotriva insectelor, care s-a deschis, informează News.ro.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani, pompierii au fost solicitaţi să intervină, miercuri, după ce un copil de doi ani a căzut de la etajul trei al unui bloc.

“Un copil de doi ani a ajuns la spital în stare foarte gravă după ce a căzut de la etajul trei al unui bloc din municipiul Botoşani. Când s-a produs evenimentul, în locuinţă se mai aflau trei adulţi.

Într-un moment de neatenţie, băieţelul a ajuns pe pervazul geamului, după ce s-au urcat pe un corp de mobilă şi s-a sprijinit în plasa de protecţie împotriva insectelor, care s-a deschis. Micuţul a căzut în gol de la aproximativ şase metri înălţime”, a transmis ISU Botoşani. 

La faţa locului a ajuns imediat echipajul de terapie intensiva mobilă SMURD.

Copilul a fost preluat şi transportată la Spitalul de Pediatrie din Botoşani pentru evaluare. Poliţia a deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul.

ISU Botoșani îi sfătuiește pe părinți și pe ceilalţi adulţi care au în grijă copii mici să țină geamurile închise atunci când nu sunt în aceeași cameră cu ei. Conform pompierilor, copiii sunt curioși, iar dacă văd o fereastră deschisă ar putea fi tentați să urce până la pervaz și să privească afară.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS