41.2 C
Craiova
marți, 16 iulie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn muncitor a murit după ce a fost prins sub un mal de pământ, în Argeş

Un muncitor a murit după ce a fost prins sub un mal de pământ, în Argeş

Pompierii argeşeni au intervenit, marţi după-amiază, pentru salvarea unui bărbat care a fost prins sub un mal de pământ, la Piteşti. Bărbatul a fost scos în stop cardio-respirator, iar în cele din urmă a fost declarat decedat, informează Arges-stiri.ro.

Accidentul a avut loc în cartierul Trivale din municipiul Piteşti. Acolo au fost trimise o autospecială de intervenţie, o autospecială cu modul multirisc şi un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă.

Bărbatul, în vârstă de 43 de ani, a fost prins cu partea inferioară a corpului, iar primele date arătau că el a fost conştient.

În cele din urmă, bărbatul a fost scos de către echipajele de salvare, el fiind în stop cardio-respirator. Echipajele medicale nu au mai putut face nimic pentru a-l salva, fiind declarat decedat.

Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IPJ) Argeş a stabilit, în urma primelor verificări, că bărbatul era angajat al unei societăţi comerciale şi participa la lucrări de excavaţie pentru reţeaua de canalizare.

„În cauză va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, neluarea şi respectiv nerespectarea măsurilor de sănătate şi securitate în muncă”, informează IPJ Argeş.

De asemenea, au fost sesizaţi reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Argeş, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut şi luarea măsurilor legale care se impun.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS