12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentJudecat pentru conducere fără permis, prins făcând drifturi

Judecat pentru conducere fără permis, prins făcând drifturi

Un craiovean de 31 de ani este cercetat pentru conducere fără permis, după ce a fost prins de poliţişti în timp ce făcea derapaje controlate cu un autoturim. Incidentul a avut loc duminică, pe Centura de Sud a Craiovei. În noiembrie, anul trecut, bărbatul a fost deferit justiţiei pentru conducere cu permisul suspendat.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, bărbatul a fost observat făcând drifturi de un echipaj al Serviciului Rutier.

„La data de 06 februarie, polițiștii Serviciului Rutier Dolj s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, pe DN 65F, în afara localității Cârcea, un bărbat de 31 de ani, din municipiul Craiova, efectuează derapaje controlate cu autoturismul. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul are dreptul de a conduce autovehicule suspendat, din anul 2019”, au precizat oamenii legii.

Aceştia din urmă mai spun că pe numele bărbatului de 31 de ani a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducere fără permis.

La sfârşitul lunii noiembrie 2021, acelaşi bărbat a fost deferit justiţiei într-un dosar în care este acuzat de conducerea unui autovehicul cu permisul suspendat. Dosarul a fost întregistrat pe rolul Judecătoriei Craiova şi a intrat în procedură de cameră preliminară. Pe 21 ianuarie, instanţa a dispus începerea judecării inculpatului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS